diumenge, 25 de setembre del 2011

Des del meu cel

La Susie té 14 anys, o al menys els tenia. Ara s'ha convertit en espectadora del que era la seva vida i de com és ara que ella ja no hi és.

A la Susie l'ha assassinat el seu veí, però de moment només ella ho sap. Des del cel, com el títol indica, observa impotent a la seva família, els seus amics, el seu amor d'adolescent i sobretot, segeuix molt de prop la investigació del seu assasinat i al seu botxí.

Potser hi ha gent que pensa que pel seu títol serà un llibre molt moralista, o potser melancòlic on se'ns parlarà de l'existència del més enllà, d'un èsser superior i de les "meravelles" de l'altre món. Però no és així, el llibre que jo he tingut a les mans és un llibre tendre, ple d'emocions, commovedor, que no pot deixar indiferent i que cadascú pot interpretar de la menra que li sembli més convenient.


Un cop llegit el llibre m'he assabentat que no fa gaire han fet la película (The Lovely Bones, director Peter Jackson), Ara toca decidir si em quedo només amb les sensacions del llibre o no. Què en penseu?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada