dijous, 15 de desembre del 2011

Rosa de Foc - Emilio Marrese -

Estem davant d'una novel·la d'intriga on present i passat s'uneixen per explicar-nos, amb l'ajuda de fets històrics reals i de la ficció, la història dels jugadors del Barça de l'any 1937, en plena guerra civil espanyola.



Es tracta d'un llibre molt interessant, tant pels fets històrics relatats sobre la Barcelona anarquista anomenada Rosa de Foc com per la descoberta de la història del Barça en aquells anys difícils pels catalans i per Catalunya i també interessant pel fil conductor que uneix les dues èpoques (1937 i 2008). 

En Pablo i la Rosa coincideixen en la seva recerca de respostes, tots dos busquen en la història del Barça una explicació dels seus orígens. Això els portarà a viure moments molt especials.

He de reconèixer que la novel·la m'ha agradat bastant però esperava un final una mica diferent per als protagonistes de l'actualitat.

Llibre recomanat a tothom sense excepció: barcelonistes, aficionats a la història d'Espanya, de Catalunya i de Barcelona, aficionats a les novel·les històriques, a les d'aventures,... en definitiva a tots els que us vingui de gust llegir-lo!!

1 comentari:

  1. Está claro que un libro de contando una la historia tiene de todo, acción, intriga... Ya se dice eso de "la realidad supera a la ficción"

    ResponElimina